مواضيع مهمة

بالصوت والصورة

قسم الغرائب

مكتبة الصور

mardi 14 octobre 2014

تعرف على رجيم الفنان حسين الجسمى الذى افقده 60 كيلو من وزنه بطريقه مدهشه

 تعرف على رجيم الفنان حسين الجسمى الذى افقده 60 كيلو من وزنه بطريقه مدهشه

كثير منا يعرف الفنان المشهور حسين الجسمى ولاحظ الكثير ان فقد كثير من الوزن وصل الى 60 كيلو ولكن ما هو الرجيم الذى يتبعه اعرف معنا


اليكم رجيم اسبوع افقد الجسمى وزنه واعطاه الرشاقه واصبح اكثر جمالا

 اليوم الاول
 الافطار : فاكهه واحده اى نوع + شريحة توست محمصه + حليب خالى الدسم الغذاء : قطعه وحده من صدر دجاج مشويه منزوعة الجلد + تناوا الخضروات الطاازجه + عصير الكيوى واناناس
العشاء : نفس الفطور بضبط
 

 اليوم الثانى
 الفطور : حبة خوخه كبيره + شريحة شمام + شريحة توست محمصه + حليب خالى الدسم
 الغذاء : سلطه + اضافة ملعقة مايونيز + تناول بعض الخضروات الطازجه + عصير الكيوى والاناناس
 العشاء : شريحة بفتيك لحم او قطعة هامبوجر + عصير اناناس والكيوى
 

 اليوم الثالث 
 الفطور:5 شرايح اناناس + حبة فاكهه طازجه + شريحة توست محمصه + حليب خالى الدسم .
 الغذاء: سلطه مكونه من قطع دجاج صدر مع خس وطماطم + شريحه وحده من الجبن خالى الدسم + عصير الكيوى والاناناس
 العشاء : بطاطا واحده مهرووسه + حليب خالى الدسم
 

 اليوم الرابع
 الفطور : نص جريب فروت متوسطة الحجم + شريحة توست محمصه + حليب خالى الدسم
 الغذاء : سلطه فاكهه + بيضتاان مسلوقتان + عصير كيوى واناناس
 العشاء : سلطة الدجاج + 8 حبات بسله مطبوخه على البخار + حليب خالى الدسم  اليوم الخامس
 الفطور : 3 ثمرت مشمش + حبة فاكهه اى نوع ماعدا الموز ممنوووع من الرجيم + حليب خالى الدسم
 الغذاء: سلطة توونه + تناول الخضروات الطازجه + عصير الكيوى واناناس العشاء: حبتين كوسى محشى + حبة بطاطس مهروس + عصير كيوى واناناس
 

 اليوم السادس
 الفطور : نص شمامه + شريحة توست محمصه + حليب خالى الدسم
 الغذاء : تفاحه واحده + خضروات العاديه + عصير الكيوى واناناس
 العشاء : قطعتين ستيك بتلووو مشوى متبل بعصير الطماطم + حبة بطاطس مهروسه + عصير الكيوى واناناس


 اليوم السابع
 الفطور : 2 حبة فاكهه + شريحة توست + حليب خالى الدسم
 الغذاء: سلطه خضراء + عصير كيوى واناس
 العشاء : 3 حبات سوسيس مشويه + بطاطس مهروسه + عصير الكيوى والاناناس

التعليقات
0 التعليقات

Enregistrer un commentaire

 
Copyright © 2014 ثقافة